Tips voor het vinden van een nieuwe outfit.

Modetrends zijn altijd in beweging, wat vandaag in is is morgen weer uit en regelmatig komen bepaalde trends uit het verleden weer terug. Afhankelijk van je eigen stijl en interesse in mode wil je hier wel of niet aan mee doen en jezelf volgens de laatste fashion trends kleden. Ook kan je beroep ervoor zorgen dat representatieve kleding volgens bepaalde trends en stijl vereist is. Kijk bijvoorbeeld hier voor trendy colberts en blazers.

Daarom gaan we je in ons blog van vandaag enkele tips geven over hoe je nu die nieuwe stijl kunt vinden, hoe je op de hoogte blijft van nieuwe kledingtrends en hoe je het beste een nieuwe outfit vind.

Kleding en beauty anno ‘nu’.

Er waren tijden dat bepaalde kledingstukken of combinaties echt niet door de beugel konden. Denk aan het dragen van witte sportsokken onder je jeans, of het wel of niet loslaten van het onderste knoopje van je colbert. Dit waren natuurlijk ongeschreven regels bedacht en gemotiveerd door de massa.

Een echte modeliefhebber lapte deze zogenaamde etiketten direct aan zijn of haar laars en begrijpt dat het dragen van wat je maar wilt kan zolang de overtuiging duidelijk aanwezig is.

Wat dat betreft zijn er geen echte regels. Mode is net als muziek, de voorwaarde is dat het mooi moet zijn. Je moet jezelf er gelukkig in voelen. Wanneer veel mensen die bij een bepaalde stijl hebben dan wordt het als snel als een modetrend gezien. Dit betekend niet dat je hier niet van af kan wijken en je eigen stijl kunt volgen.

Waar vind je inspiratie voor fashion stijlen?

Ik vind mijn inspiratie voor kleding of via het internet door het lezen van modetrends op modeblogs, leuke fashion items. Maar ook door veel te netwerken en met collega’s en concullega’s te praten. Ik bevind me veel op modebeurzen waar je altijd de laatste mode en nieuwe trends kunt ontdekken nog voordat de grote massa dit ontdekt. Het is vervolgens aan de stylisten en mode experts om dit aan de man te brengen.

Het is begrijpelijk dat je doorgaans geen toegang hebt tot deze kanalen en zul je het moeten doen met de modeblogs en artikelen die over fashion en kleding gaan. Zo is dit een leuk blog om te lezen dat over het vinden van nieuwe inspiratie in beautyproducten middels een beauty maandabonnement gaat.

Daarin worden enkele tips gegeven over het vinden van nieuwe beauty en verzorgingsproducten via een zogeheten beautybox. Waarbij je maandelijks een leuke box afgeleverd krijgt met nieuwe en inspirerende producten.

 

Outfitters en styling advies binnen (online) handbereik.

Deze manier van het vinden van inspiratie voor mode en fashion kan op dezelfde manier. Er zijn namelijk ook vergelijkbare diensten in de mode. Deze kledingbox diensten zijn weliswaar niet direct via een vast maandelijks abonnement af te sluiten en zit je dus nergens aan vast. Wat wel kan mocht je elke maand een box willen ontvangen. Maar bij een kledingbox is het juist het idee dat je je laat adviseren en kleden door je eigen persoonlijke shopper en styliste en hiermee meteen geld en tijd bespaard.

Kleding met gratis stylingadvies thuisbezorgd.

Hoewel het bij beauty vooral over vrouwen gaat en beautyboxen voor mannen langzaam op de achtergrond geïntroduceerd worden. Is dat bij kledingboxen geheel anders. Er zijn zowel boxen en diensten voor mannen en vrouwen. Een goed voorbeeld van een online personal shopping dienst die exclusief voor mannen is, is die van House Of Einstein. Dit in Nederland gevestigde bedrijf helpt mannen met styling advies en stelt op basis van zijn voorkeuren een outfit samen.

Veel vrouwen maken weer gebruik van de styling service van Zalando ‘Zalon’ genaamd. Hoewel deze ook voor heren is zijn er veel vrouwen te vinden die hier gretig gebruik van maken, mede om het grote aanbod kleding en de bijzonder lage prijzen in combinatie met het gratis styling advies. Maar ook de grote Belgische fashion retailer Brantano personal shopping doet het goed bij mannen en vrouwen.

 

Al het mode advies is vrijblijvend.

Goed om te weten is dat het advies bij al deze styling services geheel gratis is. Je betaalt tenslotte pas achteraf wanneer je besluit wat je wel en wat je niet wilt houden. De kleding die je niet wilt kopen stuur je eenvoudig terug met een retourformulier en wat je wel wilt betaal je. Wanneer je niets wilt houden, dan is dit ook goed en betaal je dus niets. Ook niet voor het gegeven advies. Dit kan dus in je voordeel werken bij het vinden van nieuwe outfits voor welke gelegenheid dan ook.

 

https://beautystijl.nl/nieuwe-schoonheidsproducten-nodig-sluit-dan-nu-een-beauty-abonnement-af/

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *