Nieuwe schoonheidsproducten nodig? Sluit dan nu een beauty abonnement af.

Word jij ook zo vreselijk blij van nieuwe make up en huidverzorgingsproducten? Of zorg je er voor dat je op de hoogte blijft van de laatste trends op het gebied van visagie en beauty, door de trendsetters op Pinterest, Instagram en YouTube te volgen? Of ben jij zelf een van deze influencers? Indien je hart ook sneller gaat kloppen bij het zien van lippenstiften, oogpotloden, crèmes, oogschaduw paletten, poeders en kwasten, maar je vaak niet genoeg geld ter beschikking hebt om ze aan te schaffen, dan is dit artikel voor jou. Ik vertel je er namelijk in, hoe je door het nemen van een beauty abonnement, op een goedkope manier op regelmatige basis aan nieuwe beautyproducten kan komen. Wie weet inspireert zo een goodiebox je ook tot het hebben van je eigen beauty YouTube kanaal.

 

Wat is een make-up box?

Een dergelijk beauty abonnement wordt ook wel een goodiebox of beautybox genoemd.Het is een pakketje met een aantal geselecteerde beautyproducten, die je op regelmatige basis ontvangt. In dit pakket dat je elke maand of om de twee maanden ontvangt, zitten naast cosmetica vaak ook huidverzorgingsproducten, sieraden en parfums. Je betaald veel minder voor dit pakket dan wanneer je zelf hetgeen je krijgt per stuk zou aanschaffen. Hierdoor hou je genoeg geld over, om met de nieuwe look die je met de spullen creëert, te gaan stappen. Maar de producten kan je natuurlijk ook gewoon dagelijks gebruiken. Het enige dat je doen moet is een beauty abonnement nemen bij een leverancier.

Zo neem je een abonnement op een goodiebox.

Het is niet moeilijk om in het bezit te komen van een goodiebox. Je kan een abonnement nemen bij een van de door de website www.beautyboxen.be opgesomde leveranciers. Er zijn eenmalige en maandelijkse abonnementen, maar ook lidmaatschaps mogelijkheden voor een kwartaal of het hele jaar. Doordat de waarde van de spullen die je ontvangt hoger is dan het bedrag van je abonnement, kijk je beslist iedere maand reikhalzend uit naar dit geschenk aan jezelf. Natuurlijk mag je ook een andere beauty liefhebber blij maken met een dergelijk kado.

 

Beschikbare goodieboxen.

Het aantal beschikbare leveranciers van goodieboxen is nog niet groot. Zo heb je:

– BluxBox: die de leverancier is van een tweemaandelijks beautypakket. Deze box bevat acht tot tien producten van onder andere de topmerken Wella, Nice, Olaf en Yves Rocher. Naast maskers, lippenstift en bodylotion zijn er ook maanden waarin het pakket bestaat uit wipes en nagellak. Deze box bestel je voor €29,95 per twee maanden of minder indien je een geldige kortingscode hebt. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

 

– GoodieBox: een box met vijf tot zeven artikelen, die helemaal afgestemd zijn, op je persoonlijke wensen. Dit dankzij het profiel dat je bij het nemen van een abonnement aanmaakt. Hun box vullen ze met artikelen van onder meer Batiste, Niré en Beaver die een totale waarde van €84,- vertegenwoordigen, terwijl je slechts €19,95 per maand uitgeeft. Behalve cosmetica en verzorgingsproducten, tref je ook parfums en haar producten in je pakketje.

 

– LookFantastic: indien Korres en Kérastase jouw merk zijn, is de goodiebox van LookFantastic hetgeen je het meest zal aanspreken. Je kan voor verschillende termijnen een abonnement afsluiten die je op elk gewenst moment kan opzeggen. Voor de €15,95 krijg je een pakket met zes artikelen plus het Elle Magazine. Ook kan je er voor kiezen minder te betalen door gebruik te maken van kortingscodes. Het leuke van LookFantastic is, dat ook verzorgingsproducten voor heren deel uitmaken van hun assortiment. Een goodiebox bestellen voor je partner is dus geen probleem meer.

 

– StyleTone: levert beautyproducten voor de dierenliefhebber. Voor €15,95 kan je al elke maand jezelf verrassen met hun box bestaande uit vijf producten (o.a. nagellak, lippenstift) ter waarde van €80,- De merken waaraan zij zich verbonden hebben zijn onder meer : Bubble T, Gleam en Timeless. Met behulp van een giftcard kan je ook iemand anders blij maken met een StyleTone abonnement.

Beleef elke maand dat heerlijke verjaardagsgevoel.

Dat je je voorraad voor weinig geld maandelijks aanvult, is slechts één van de voordelen van zo een goodiebox. Andere redenen of voordelen zijn:

– dat het je een goed gevoel zal geven om jezelf op zo een regelmatige basis te verwennen. Je hoeft dus niet te wachten tot iemand daar het initiatief toe neemt. Elke keer dat je de box ontvangt zal je je zelf eraan herinneren, dat je ook belangrijk bent;

– Indien sommige producten je niet aanspreken kan je ze altijd retourneren of cadeau geven aan familie, vrienden of kennissen;

– Je kan je abonnement op elk gewenst moment stopzetten;

– Bepaalde leveranciers garanderen je dat de producten die je krijgt, niet op dieren getest zijn. Indien je een dierenliefhebber bent, kan je dus hun producten met een gerust hart bestellen.

 

 

Genoeg redenen dus om via de website van Beautyboxen, de verschillende make-up leveranciers te bezoeken en vandaag nog een abonnement af te sluiten. Heb je aanvullende informatie nodig of zit je met andere beauty vragen, ben je op zoek naar meer informatie over mode en fashion? Kijk dan op onze website voor meer leuke tips.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *