Elke vrouw wil wel dat lange, volle en stralende haar. Maar hoe krijgen ze dat? Je kunt eindeloos blijven wachten tot jouw haar eens in de zoveel tijd één cm langer groeit. Maar dan wordt het alleen langer en niet voller en stralender. Om toch dat lange, dikke en stralende haar te creëren zijn hairextensions de ideale oplossing. Wil je meer te weten komen over hairextensions? Lees dan verder.

Hoe lang moet je eigen haar zijn voor hairextensions?

Wanneer je 10 tot 15 centimeter lang haar hebt kun je hairextensions nemen. Als je de extensions op echt haar wil laten lijken, is het verstandig om geen hairextensions te nemen wanneer je haar hebt onder de 10 centimeter lang, want dan zijn de verschillen te groot met de lengte van je eigen haar en de hairextensions.

Welke lengte hairextensions past het best bij jouw?

Er zijn verschillende hairextensions in verschillende lengtes. De hairextensions van 30 centimeter komt ongeveer tot je schouder. De 40 centimeter lange hairextensions tot je bh band en bij 50 centimeter daar nog 10 centimeter onder. Wanneer je hairextensions aan gaat schaffen, bedenk er dan wel bij, dat die ongeveer 2 maanden meegaan. Nog meer over haar stijlen en hairextensions lezen. Bekijk deze blogs.

Tape Extensions

Deze methode zorgt voor de juiste lengte, volume en een stralende look. De tape extensions zijn gemakkelijk te realiseren. De haarstukjes worden via stukjes van 3,5 tape per hairextensions aan je eigen haar bevestigd. Buiten het feit dat het er prachtig uitziet, heb je bij deze methode ook de mogelijkheid om haarkleuren te combineren. De tape extensions zijn duur, maar dat komt door de hoge kwaliteit. Voor deze hairextensions geldt ook dat ze niet langer dan twee maanden mee gaan. Lijkt het je wat om deze tape extensions te kopen? Ga naar tape extensions kopen bij Hairextensions Voordeel.