Het perfecte beauty cadeau voor je vriendin.

Vrouwen houden van beauty en alles wat daar mee te maken heeft. Fashion, verzorging, wellness, mode en alle andere laatste trends op het gebied van uiterlijke verzorging. Wanneer een vriendin van je jarig is of er is een andere reden om iets te vieren waarvoor je graag een cadeau koopt. Dan zou je denken dat er genoeg items zijn waar je uit kan kiezen om je vriendin cadeau te doen.

 

Enkele voorbeelden van beauty gifts die leuk zijn om te geven of krijgen.

  • Een wellness cadeaubon, voor een dagje in de spa samen met je beste vriendin.
  • Een abonnement op een leuke glossy over alles wat met mode en beauty te maken heeft.
  • Een fashioncheque om lekker te kunnen shoppen.
  • Een leuke beauty giftset, met zeep, shampoo en een conditioner. Je kent het wel.
  • Losse verzorgingsproducten waarvan je weet dat je vriendin dat graag gebruikt.
  • Zelf een leuk kledingitem of wellicht een cadeaubon voor een personal styling service. Hier lees je daar meer over.
  • Een beautybox, alles behalve cliché en ook leuk voor jezelf.

 

Genoeg beauty inspiratie.

 

Zoals je ziet heb ik je zojuist genoeg inspiratie gegeven om een leuk beauty cadeau voor je vriendinnen te vinden. Met name de laatste suggestie wil ik even je aandacht voor. Wat mij betreft is dit namelijk de beste tip die ik je kan geven. Een beautybox is en ik spreek uit eigen ervaring erg leuk voor jezelf maar ook voor vriendinnen.

 

Mijn favoriete beautybox.

 

Ik heb zelf al enkele maanden een abonnement op de beautybox van Goodiebox. En elke keer wanneer ik een van mijn vriendinnen of kennissen erover vertel heeft Goodiebox er weer een nieuwe aanmelding bij. Wat dat betreft zou ik aandelen moeten hebben in het bedrijf. Ze groeien dan ook hard en zijn inmiddels in meerdere landen beschikbaar waaronder Nederland en België.

 

Wat zijn beautyboxen eigenlijk?

Mocht je nog niet bekend zijn met het concept van zulke giftboxen, dan ga ik dat kort maar krachtig aan je uitleggen.

Een beautybox is een 1, 2 of 3 maandelijkse box (afhankelijk van de aanbieder) gevuld met verschillende beautyproducten. Dit kunnen haar, gezicht en lichaamsverzorgingsproducten zijn. Maar er zijn ook giftboxen zoals de Dutble box die naast cosmetica ook sieraden trends zoals armbandjes, horloges en zelfs tassen en kleding in hun box hebben.

Je wordt dus lid middels een maandelijks abonnement waarbij je elke keer met 5 of meer producten wordt verrast. Helemaal volgens de laatste trends, de nieuwste producten waarvan sommige nog niet in de winkel verkrijgbaar zijn en passend bij het seizoen.

 

Elke maand een verrassing en nieuwe producten voor een zeer lage prijs.

Het mooiste van dit alles is niet alleen het verrassingseffect en elke maand een leuke box als cadeau voor jezelf of een ander. Maar het mooiste is de prijs die je hiervoor betaald. Deze beautybox bedrijven weten hun boxen namelijk voor een belachelijk lage prijs te verkopen omdat het voor de samenwerkende bedrijven van de producten weer een uitgelezen kans is om nieuwe producten te promoten. Zo krijg je fullsize producten voor een fractie van de retailprijs. In dit blog over beautyboxen kun je een aantal suggesties vinden en zien welke boxen er allemaal zijn en wat de prijs hiervan is. Je zult zien dat je voor €20,- per maand soms wel producten met een waarde van € 100,- krijgt. Dit is natuurlijk te mooi om te laten liggen.

 

 

Giftset voor jezelf, maar ook perfect voor een vriendin.

Uiteraard is de opzet van deze beauty giftboxen om jezelf te verwennen. Maar wat mij betreft ook een perfect cadeau voor je vriendinnen. ZOals ik al eerder schreef wil bijna iedereen die ik erover vertel meteen lid worden van Goodiebox, maar ook Styletone en Lookfantastic zijn er goede boxen met een mooie maandelijkse inhoud.

Je kunt een box of abonnement cadeau doen. Je kunt bij sommige boxen ook een cadeaubon aanschaffen waarmee je vriendin de eerste box gratis krijgt en daarna vrijblijvend lid kan worden. Maar je kunt natuurlijk ook de producten die je zelf niet wilt gebruiken cadeau doen.

Een laatste tip die ik je wilt meegeven is: Er is natuurlijk een kans aanwezig dat er soms producten tussen zitten die je niet op prijs stelt. Bewaar deze en de mooi ontworpen doos waarin ze worden bezorgd tot je een stuk of 4 a 5 producten hebt. En doe deze dan cadeau, zo ben jij van de producten af die je niet leuk vindt en doe je er iemand anders heel veel plezier mee en laat je deze op een leuke manier kennis maken met een beautybox.

Zoals je kunt lezen word ik erg enthousiast van deze opkomende trend beautyboxen. Ik heb er zelf dan ook alleen maar positieve ervaringen mee en kijk elke maand weer uit om mijn box te ontvangen. Ik ben ook benieuwd naar jouw ervaringen en welke box jij prefereert?

 

 

 

 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *