De fitnesskleding trends van het moment

Fitness is tegenwoordig niet alleen een sport. Het is een lifestyle van velen geworden. Veel vrouwen staan er mee op en gaan er mee naar bed. Van gezonde voeding tot trainingsschema’s én van vroeg op voor het sporten tot sporten in de avonden. Niets is tegenwoordig te gek. Een trend die zich hierbij ook voordoet is de opkomst van trendy fitnesskleding. Vroeger ging men vaak met een ‘oud’ sportsetje naar de sportschool om vervolgens bezweet thuis te komen. Tegenwoordig werkt dat anders. Dames willen een trendy outfit dragen. Fitnesskleding moet niet enkel praktisch zijn, het moet daarnaast ook mode uitstralen. Het gaat niet enkel om zien, maar ook om gezien worden. Hieronder hebben wij enkele fitnesskleding trends op een rijtje gezet. Hopelijk helpt dit jou bij het maken van een keuze voor je perfecte fitnessoutfit.

Trainingspakken

Het trainingspak is weer helemaal hip. Waar dit outfit een tijdje van de radar was verdwenen is het nu weer helemaal terug bij waar het geweest is. Een trainingspak is ideaal te dragen tijdens het sporten in de fitness. Deze outfits ventileren prima en zijn bovendien comfortabel. De lekkere zachte stof zorgt voor een ontspannen gevoel. Daarnaast zijn trainingspakken ook erg handig wanneer je buiten gaat sporten. Vaak is zo’n outfit iets warmer als bijvoorbeeld enkel een fitnesslegging met bijpassende tank top.

Felgekleurde fitnessoutfits

Een trend die je niet hebt kunnen missen is de opkomst van felgekleurde fitnesskleding. Je hebt vast en zeker dames in de sportschool voorbij zien komen met de meest trendy outfits. Vrijwel alle bekende fitnessmerken gaan mee in deze trend. Alle kleuren komen voorbij. Geel, paars, roze, oranje en ga zo maar door.

Felgekleurde schoenen

Deze trend is eigenlijk nagenoeg hetzelfde als de trend die hierboven wordt beschreven. Namelijk de opkomst van felgekleurde schoenen. Onder je felgekleurde outfit wordt tegenwoordig vaak een paars, geel, rood of groen paar schoenen gedragen.

Camouflage print

Naast outfits met felle kleuren zijn de camouflageprints ook weer helemaal terug. Denk hierbij aan een groen/bruin gecamoufleerde fitnesslegging met bijpassende sport bh. Niets is hierin te gek. Camouflage wordt ook vaak gecombineerd met felle kleuren. Bijvoorbeeld een camouflageprint van fel roze en geel.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *