De 4 grootste missers die mannen maken met hun uiterlijke verzorging

Een verzorgde en zelfverzekerde man is het meest aantrekkelijk. Daar zullen de meeste vrouwen het over eens zijn. Een man die echt aandacht heeft voor zijn uiterlijk. Die nooit geheel onverzorgd naar buiten zou gaan. Dat is pas echt aantrekkelijk. Toch blijkt dit voor veel mannen nog best lastig te zijn. Niet omdat het ze niet interesseert, maar wel omdat ze simpelweg niet weten waar te beginnen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.

Dit zijn de vier grootste missers die mannen maken met hun uiterlijke verzorging én hoe ze dit kunnen veranderen.

1.      Onverzorgde baard

Een baard(je) kan ongelooflijk sexy zijn. Dit is hét symbool van mannelijkheid wereldwijd. Maar dan moet deze wel een beetje verzorgd zijn. De meeste vrouwen zijn niet dol op een verwilderde look. De baard trimmen is dan ook geen overbodige luxe. Veel mannen weten echter niet goed hoe ze dit moeten aanpakken.

Heb je hier nou echt totaal geen verstand van? Win dan advies in bij een barbier. Iemand die echt verstand heeft van gezichtsbeharing bij mannen. Die kan niet alleen vertellen welke baardvorm het beste bij zijn gezicht past, maar ook hoe hij getrimd kan worden en welke producten hierbij gebruikt moeten worden. Ontdek op baardtrips.nl welke baardproducten goed uit de tekst komen en doe hier je voordeel mee. Op die manier zorgt hij er voortaan altijd voor dat zijn baard er netjes uitziet. Dat is pas écht aantrekkelijk.

2.      Geen avondroutine

De meeste vrouwen hebben een complete avondroutine voordat ze naar bed gaan. Eerst tandenpoetsen, dan het gezicht wassen, make-up verwijderen en vervolgens hydrateren. Een prima manier om de huid gezond en schoon te houden. De meeste mannen gaan echter zonder avondroutine naar bed. Misschien doen ze zelfs wel wat lacherig over jouw dagelijkse routine.

Fout, want een goede avondroutine is essentieel om je huid gezond te houden. Om oneffenheden te voorkomen en minder snel rimpels te krijgen. Een goede nachtcrème is essentieel. Ook voor mannen.

3.      Minder aandacht voor het haar

Nederlandse mannen kiezen vaak voor gemak als het om hun haar gaat. De meeste mannen hebben een kort opgeschoren kapsel. Lekker makkelijk. Er hoeft weinig gedaan te worden om hun haar in model te houden. Een beetje gel is meestal meer dan voldoende. Zonde eigenlijk, want er zijn ook heel veel andere mooie mannenkapsels. Daarom doet de gemiddelde Nederlandse man er echt goed aan om wat meer aandacht aan zijn haar te besteden. Laat het eens groeien, win eens advies in bij de kapper en durf uit jouw comfortzone te stappen.

4.      Slechte gebitsverzorging

Het is een feit dat mannen meestal minder aandacht besteden aan hun gebit. Ze poetsen minder vaak, flossen nauwelijks en gaan zelfs minder vaak naar de tandarts. Slechte gebitsverzorging is echter voor veel vrouwen een absolute no-go. Daarom goed om hier verandering in te brengen. Wist je dat goede gebitsverzorging zelfs effect heeft op de algehele gezondheid? Hoe gezonder het gebit, hoe gezonder de rest van het lichaam ook zal zijn.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *