Buitensport

Kleding die geschikt is voor het weer voor buitentraining in de herfst en winter

Buitensporten ook in de herfst en winter – natuurlijk, want het versterkt het immuunsysteem, geeft je energie, een goed humeur en is leuk. Maar wat heb ik aan? We weten allemaal er bestaat niet zoiets als slecht weer, alleen ongepaste kleding Velen van ons zijn echter bang om buiten te sporten zodra het een beetje nat of koud wordt. Misschien komt het ook doordat wij vinden dat “wintersportkleding” duur is.

Wat dat betreft kun je ook gerust tweedehands sportkleding gebruiken, die steeds meer in deze speciale winkels te vinden is.

Of is het echt omdat we zacht zijn of de voorkeur geven aan comfort, warmte en gemak? Kan zijn. Of zijn we bang om ziek te worden? Het tegenovergestelde is eigenlijk het geval; Buitensport versterkt ons immuunsysteem! Maar het is waar, bijna niemand houdt van huivering. Het idee om buiten te zijn als het koud, winderig en somber is, als we gewoon verlangen naar een kop warme chocolademelk en onze deken op de bank, is niet motiverend noch uitnodigend om te sporten. Wat als je dat doet voel je warm en comfortabel in je kleding en alleen je gezicht wordt een beetje koud weet hoe energiek en gelukkig een training in de buitenlucht je kan laten voelen erken de extra dosis goed humeur en begrijp dat u niet ziek wordt, maar liever de winter koude en griepvrij doorbrengt en erken dat je met plezier kunt genieten van de herfst- en winterseizoenen zonder wintervet aan te trekken (wat eerder op de bank zal gebeuren) en weet dat je je veel fitter zult voelen als de lente komt ……… wil je dan niet buiten trainen? Het is meestal SLECHTS 1 uur!

Perfecte sportkleding voor een outdoor workout

Dus laten we u zien hoe u zich warm kunt wikkelen en met welke kleding u actief kunt sporten in het park of in de natuur, ongeacht de weersomstandigheden. Als het om de juiste kleding gaat, mag het begrip uienprincipe niet ontbreken, want net als een ui combineren we verschillende lagen en materialen – en nee, het hoeft (!) Niet duur te zijn.

Het gaat om het uienlagenprincipe: Dit is vooral gemakkelijk omdat wij (degenen onder jullie die regelmatig met mij trainen) trainen in een klein gebied (met tassen in de buurt).

We kunnen gemakkelijk een laag uitdoen als we het te warm krijgen en, nog belangrijker, een laag aanbrengen als we het koud krijgen. (Dit is meestal het geval helemaal aan het einde wanneer je teruggaat naar de metro of op de fiets.) Omdat het vooral na de training vooral belangrijk is om een ​​warme laag aan te trekken, vooral als de weg naar huis wat langer is ( de meesten van ons springen niet in een warme auto). Waarom is een warme dienst na de training nuttig?

Na een intensieve training kunnen we ons gemakkelijk moe, uitgeput en hongerig voelen. Dit is de slechtste tijd om het koud of ijzig te voelen, want we willen ons goed voelen na de training, niet half bevroren, toch! Dat betekent dat het nu belangrijker is dan ooit om een ​​warme jas, sjaal en muts aan te trekken.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *