Armbandjes zijn een accessoire die je eigenlijk vrijwel altijd wel kunt dragen. Vooral op festivals zie je ze veel maar er is geen reden waarom niet te dragen op andere feesten zoals bedrijfsfeesten of gewoon een zaterdag avond uit. Enfin in dit artikel bespreken we een aantal van de meest prominente armbandjes trends van komend jaar.

Allereerst, moet aangetekend worden dat boho armbandjes, en het boho staat dan voor bohemian of boheems, steeds meer aan populariteit winnen vooral nu met de Ibiza hype. Dit Spaanse eiland gaat gekenmerkt door deze boheemse hippie cultuur en daar horen een hoop fleurige kleurrijke accessoires bij waaronder dan met name armbandjes en oorbellen.

Verder altijd in trekt zijn leren armbanden. Simpel en tijdloos. Daarbij slaven armbanden en dan liefst gouden slaven armbanden zoals men hier kan vinden bijv. https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/slavenarmband/. Gouden armbanden dat klinkt veel te duur? Nee hoor gouden armbandjes zijn tegenwoordig voor jan en alleman beschikbaar. Bij webwinkels zoals ikbensieraden koop je ze al voor een habbekrats. Misschien een tientje. Indien je gierig bent en wacht tot een sale dan wellicht zelfs rond de 5 Euro. Nou dat kan iedereen zich wel veroorloven.

Statement armbandjes zijn ook helemaal kek dit jaar. Jarenlang was het ingetogen en minimalistisch maar niet langer hoor, de meer extravagante armbandjes kunnen weer, en graag zelfs! Dus kijk vooral hier, of elders bijv. op marktplaats, de term voor dit type sieraad is dus statement armbandje, statement, het Engelse woord waarmee we bedoelen dat je een statement maakt, dat je iets uitdrukt.

Dan ten slotte, de steen opaal is helemaal hot dit jaar. Dit is een blauw kleurige steen die zeker opvalt. Opaal zie je nog niet heel veel in het huidige straatbeeld maar ik verwacht wel dat dit rap gaat veranderen. Opaal staat erg goed bijv. bij zwarte jurkjes.